Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Srečanje z ministrom dr. Ivanom Svetlikom

Okrogla miza na temo malo delo in predstavitev Zakona o urejanju trga dela

11.2.2011

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) v okviru Sekcije za ravnanje s človeškimi viri v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine in Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve pripravlja Okroglo mizo na temo malo delo in predstavitev Zakona o urejanju trga dela, ki bo v ponedeljek, 14. februarja ob 12.15, v Komunikacijski dvorani podjetja Revoz, d. d., Belokranjska 4, Novo mesto.

Na okrogli mizi, ki jo bo povezovala Judita Ledić, predsednica Društva za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine, bodo sodelovali minister dr. Ivan Svetlik, Zoran Kotolenko, namestnik generalne direktorice Direktorata za zaposlovanje in trg dela, Franci Judež, predsednik Društva novomeških študentov, Majda Marolt iz Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, Marta Strmec, predsednica Sekcije za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK, Metka Wachter, predsednica Sekcije seniorjev pri GZDBK in Franc Smerdu, direktor Območne službe, Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, Novo mesto.

Uvodoma bodo predstavljeni bistveni poudarki Zakona o malem delu. V nadaljevanju bodo udeleženci okrogle mize podali svoje poglede, v zadnjem delu bo sledila izmenjava mnenj s  prisotnimi na posvetu. V drugem delu srečanja bo Zoran Kotolenko predstavil predlog Zakona o urejanju trga dela. Namen okrogle mize je konstruktivna razprava, ki bi lahko pozitivno vplivala na razvoj trga dela in izboljšanje zakonske ureditve tega področja.

Prijava na dogodek ›

Nazaj