Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Poslovne priložnosti

Mednarodni trgovinski informacijski portal slovenskih, ruskih in balkanskih podjetij

8.4.2011

Februarja 2011 je bil v Moskvi na zasedanju Medvladne komisije za gospodarsko in znanstveno-tehnično sodelovanje med Rusko Federacijo in Republiko Slovenijo odobren projekt Mednarodni trgovinski informacijski portal slovenskih, ruskih in balkanskih podjetij, ki se nahaja na spletnem naslovu www.tradeportal.si.

Namen trgovinskega portala je vzpostavitev direktnih poslovnih stikov slovenskih podjetij s podjetji na medregijski in mednarodni ravni. Na omenjenem portalu se lahko registrirajo tudi podjetja iz drugih držav sveta.

V okviru portala lahko udeleženci nekomercialnega partnerstva naredijo lastno spletno stran, na kateri lahko objavijo informacije tako o svojem podjetju, storitvah in izdelkih, ki so na voljo, kot tudi potrebno predstavitveno gradivo in obrazce različnih dokumentov, ali iščejo partnerje.

Informacije na portalu so za lažjo dostopnost prevedene v nekaj tujih jezikov, ustvarjena je tudi (pod)stran o Sloveniji, kjer se dnevno objavljajo aktualne novice s področja gospodarstva v Sloveniji.

Več na: www.tradeportal.si

Nazaj