Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Projekti

ET-struct

8.7.2011

Projekt Et-struct združuje 17 partnerjev iz Avstrije, Nemčije, Češke, Poljske, Italije, Slovenije in Ukrajine. Triletni projekt v skupni vrednosti 2,5 milijonov evrov se bo iztekel konec leta 2012. Njegov namen je izboljšati zaposlitveno situacijo v posameznih regijah, tako da bodočim in že zaposlenim ponudi nove izobraževalne možnosti za pridobitev znanj in veščin, ki jih regionalni trgi dela resnično potrebujejo.

Partnerji RIC Novo mesto, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine in Ljudska univerza Kočevje so se odločili, da spletno gradivo za mlade popestrijo z inovativnimi filmskimi nasveti, ki bodo mlade motivirali za več podjetniškega duha in samoiniciativnosti. Pri snemanju je poleg podjetja Infio sodelovalo tudi podjetje Infotehna; vodja korporativnih komunikacij Sonja Jakovljević je iz prve roke pojasnila, kako v podjetju motivirajo in vodijo zaposlene ter kako vidijo strateški razvoj podjetja.

E-gradivo bo prek spletnega portala Et-struct brezplačno na voljo študentom, šolam in drugim posameznikom, ki bodo tako pridobili osnovno podjetniško znanje za lažje načrtovanje svoje bodoče poklicne kariere.

Več o projektu Et-struct >

Več informacij o projektu lahko dobite tudi pri mag. Nini Šab (nina.sab@gzdbk.si, 07 33 22 185).

Nazaj