Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekcija za kakovost in inovativnost

14. dan kakovosti in inovativnosti

Dan SKI 2010

22.11.2011 - Pod okriljem GZDBK Sekcija za kakovost in inovativnost pripravlja že štirinajsti dan sekcije, ki bo 23. novembra 2011, ob 9. uri, v Hotelu Šport na Otočcu. Naslovna tema letošnjega posveta je Obvladovanje tveganj v organizaciji. Sponzor posveta: TPV, d. d.

Sponzor dneva sekcije:

Preživijo ne najmočnejši niti največji, pač pa najodzivnejši na spremembe, je bil zaključek lanskoletnega dneva kakovosti. Negotove gospodarske razmere je treba čim prej zaznati, se jim prilagoditi in jih spremeniti v priložnosti za podjetje. Obvladovanje tveganj je velika garancija za uspeh.

Naloga poslovodstva je, da pri načrtovanju upošteva vse zaznane vrste tveganja, ki jim je podjetje podvrženo (strateška, splošno-poslovna, operativna in finančna tveganja), predvidi možne vplive tveganja na uresničitev ciljev podjetja in sprejema pravočasne in ustrezne ukrepe za zmanjšanje negativnih vplivov. Obvladujete tveganja v vašem podjetju?

Potrditev ali usmeritve, kako biti pri tem še učinkovitejši, boste dobili na letošnjem posvetu. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite 23. novembra, ob 9. uri, v Hotelu Šport na Otočcu.

Več o dogodku >

Prijava na dogodek >

 

Nazaj