Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Delodajalci lahko spoznate kandidate za konkretno delo še pred zaposlitvijo

22.2.2017 - Še vedno so na voljo sredstva na treh javnih povabilih, ki omogočajo delodajalcem, da spoznajo, preizkusijo in usposobijo brezposelne na delovnem mestu, preden se odločijo glede njihove zaposlitve. Usposabljanje na delovnem mestu Usposabljanje na delovnem mestu omogoča delodajalcem, da spoznajo brezposelne in jih usposobijo za konkretno delo v svojem delovnem okolju, še preden se odločijo za sklenitev delovnega razmerja.
Več …

Podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2016

Podelitev priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2016

21.2.2017 - Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) je najvišja državna nagrada za dosežke na področju kakovosti poslovanja kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti. Podeljuje se na podlagi meril in metodologije, ki je vzpostavljena po vzoru (evropske) EFQM nagrade za odličnost iz Bruslja, enako kot v drugih državah Evropske unije. Odbor PRSPO je na svoji seji 7. 2.
Več …

11. skupščina Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine

11. skupščina Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine

16.2.2017 06:00:00 - Na podlagi 22. člena Statuta Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine predsednik zbornice sklicuje 11. skupščino Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, ki bo v torek, 7. marca 2017, ob 13.00 v dvorani hotela Šport na Otočcu. Dnevni red Odprtje skupščine, ugotovitev sklepčnosti in izvolitev delovnih teles skupščine Sprejem letnega poročila za leto 2016 z mnenjem nadzornega odbora Sprejem...
Več …

Izbiramo najboljše inovacije GZDBK za leto 2017

1.2.2017 - Izkoristite priložnost za brezplačno promocijo vaših dosežkov. Pokažite rezultate svojih zaposlenih in jih tako nagradite s predstavitvijo njihovih dosežkov v regiji in širše. Prijavite se na Razpis za podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine 2017, ki je bil danes, 1. 2. 2017, objavljen na spletni strani GZDBK. S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi...
Več …

Avstrijski organi so objavili uradno stran za napotitve na delo v Avstrijo

27.1.2017 - Avstrijski organi so objavili uradno stran za napotitve na delo v Avstrijo. Platforma za napotitev na delo je namenjena obveščanju podjetij in njihovih delavcev o napotitvi in posredovanju dela delavcev v Avstrijo. Zaradi vedno večje mednarodne delitve dela in prepletenosti gospodarskih dejavnosti podjetja vedno pogosteje uporabljajo delavce iz drugih držav.
Več …

1 7 8 9 10 11 12