Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri

12.2.2008 - Vabimo vas na ustanovni zbor Sekcije za ravnanje s človeškimi viri, ki bo v sredo, 20. februarja 2008, ob 10.00 uri, v konferenčni dvorani Hotela Krka, Novi trg 1, Novo mesto. Predlagan dnevni red: Otvoritev ustanovnega zbora in potrditev ustanovitve Sekcije za ravnanje s človeškimi viri. Izvolitev predsednika in članov izvršilnega odbora sekcije. Predstavitev programskih izhodišč in programa dela.
Več …

Razpis priznanj za inovacije

12.2.2008 - Z namenom spodbuditi inovacijsko dejavnost na Dolenjskem in v Beli krajini in na ta način povečati konkurenčnost gospodarstva regije ter omogočiti predstavitev inovacijskih dosežkov, ki so rezultat domačega znanja objavljamo RAZPIS ZA PODELITEV PRIZNANJ ZA INOVACIJE GOSPODARSKE ZBORNICE DOLENJSKE IN BELE KRAJINE ZA LETO 2007 V skladu s pravilnikom o podeljevanju priznanj za inovacije GZDBK imajo pravico do...
Več …

Paleta delovnih razmerij

7.2.2008 - Vabimo Vas na seminar »Paleta delovnih razmerij«, ki bo v četrtek, 21. 2. 2008, od 9:00 do 12:00 ure, v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11 (II. nadstropje), Novo mesto. Seminar bosta vodila Metka Penko Natlačen, samostojna svetovalka v Pravni službi GZS in Centru za lobiranje GZS in Svetko Praštalo, strokovnjak za področje delovnih razmerij.
Več …

S spremembami nad poslovno neučinkovitost

5.2.2008 - Vabimo Vas na intenzivno celodnevno delavnico »S spremembami nad poslovno neučinkovitost«, ki bo v petek, 22. 2. 2008, ob 8. uri, v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11 (II. nadstropje), Novo mesto. Delavnico bo izvajala Marinka Pucelj-Arandjelovič, univ. dipl. ekon., specialistka za krizno vodenje, stalna sodna izvedenka.
Več …

Lobiranje za menedžerje

28.1.2008 - ki bo v četrtek, 7. 2. 2008, ob 11. uri, v prostorih Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11 (II. nadstropje), Novo mesto. Delavnico bo izvajal Božidar Novak, SPEM komunikacijska skupina, d. o. o. Seminar je namenjen izključno članom GZDBK in je brezplačen. Vabilo in ostale podrobnosti v priponki. Prijave do zapolnitev razpoložljivih mest sprejemamo na naslov nina.sab@gzdbk.
Več …

1 3 4 5 6 7