Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Forum dobre poslovne prakse v podjetju L-TEK

Forum dobre poslovne prakse v podjetju L-TEK

8.7.2022

V okviru letnih izvajanj forumov dobrih praks je Sekcija za kakovost (SK) 8. 7. 2022 obiskala podjetje L-Tek iz Šentjerneja.

Podjetje na visoki ravni razvija in izdeluje kompleksne visokotehnološke elektronske proizvode majhnih in velikih serij (EMS – Electronic Manufacturing Services) v različnih vejah industrije (IoT, Medicina, Merilna tehnologija,…). Ponosni so, da z njimi sodeluje in jim zaupa množica uveljavljenih podjetij in partnerjev. V podjetju delajo motivirani in usposobljeni inženirji, specialisti za programsko in strojno opremo, ki za stranke vedno poiščejo najučinkovitejše in najzmogljivejše rešitve. Oktobra 2020 so za vzorno ravnanje z zaposlenimi prejeli tudi laskavo priznanje!

Zbranim članom Sekcije za kakovost so v podjetju L-Tek predstavili uspešno poslovno zgodbo podjetja, kako razvijajo, vzdržujejo in zagotavljajo sistem kakovosti v svoji branži oz. podjetju.

*****

Članstvo v Sekciji za kakovost (SK) je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK. Pristopite k sekciji!

 

Nazaj