Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Vabilo za identifikacijo razvojnih projektov

Javni poziv za identifikacijo razvojnih projektov Pokolpje 2011+

9.7.2010

V skladu z Uredbo o dopolnitvah Uredbe o dodeljevanju regionalnih spodbud, ki jo je Vlada RS sprejela 6. 5. 2010, je območje Bele krajine in Pokolpja prepoznano kot tisto območje, kjer je ob grožnji velikih regionalnih razvojnih problemov povezanih z gospodarsko krizo in posledično naraščajočo brezposelnostjo potrebna dodatna intervencija države.

RIC Bela krajina tako prevzema dodatne razvojne naloge, med katere spada tudi identifikacija razvojnih projektov v Beli krajini in priprava dolgoročnega razvojnega programa za območje Pokolpja.

Vljudno vas prosimo, da nam v skladu s priloženo dokumentacijo posredujete informacije o razvojnih projektih, za katere menite, da bi jih lahko umestili v razvojni program Pokolpja. Na podlagi identificiranih projektov bomo v nadaljevanju pripravili predlog izvedbenih vsebin, ki se bodo v okviru razvojnega programa tudi izvajale. 

V zvezi s tem objavljamo JAVNI POZIV ZA IDENTIFIKACIJO RAZVOJNIH PROJEKTOV POKOLPJE 2011+ ter vas ob tej priložnosti v imenu RIC Bela krajina, OOZ Metlika, OOZ Črnomelj ter GZ Dolenjske in Bele krajine vabimo, da se nam pridružite v prostorih Podjetniškega inkubatorja Kočevje, Trata XIV/6, v sredo, dne 14.07.2010 ob 18.00 uri. 

Na srečanju vam bomo skupaj s Podjetniškim inkubatorjem Kočevje predstavili aktivnosti , ki so bile v letošnjem letu izvedene v okvirju ožjega koordinacijskega odbora za razvoj Bele krajine in Kočevske v sklopu Razvojnega sveta Bele krajine in Kočevske ter odgovorili na vaša morebitna vprašanja v zvezi s sredstvi, ki bodo namenjena investicijskim in razvojnim programom podjetij.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da udeležbo na srečanju potrdite po elektronski pošti na naslov : gregor.jevscek@ric-belakrajina.si, najkasnje do torka 13.07.2010, do 14.00 ure.  

Javni poziv s potrebno okvirno dokumentacijo bo objavljen na spletni strani RIC Bela krajina: www.belakrajina.si. Prosimo vas, da nam informacije o projektih s priloženo dokumentacijo posredujte po elektronski pošti na naslov gregor.jevscek@ric-belakrajina.si.

Nazaj