Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekciji za kakovost in inovativnost priznanje Slovenskega združenja za kakovost in odličnost

10.11.2011

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) je danes, 10. 11. 2011, na svoji jubilejni 20. letni konferenci SZKO v Portorožu, naši Sekciji za kakovost in inovativnost podelilo Priznanje skupini članov SZKO za uspešno delo na področju kakovosti. 

Sekcija šteje več deset članov in je v regiji prepoznana kot glavni spodbujevalec in organizator aktivnosti na področju kakovosti s ciljem, da bi na Dolenjskem in v Beli krajini kakovost in inovativnost v najširšem pomenu dobila svojo pravo vlogo.  

Svoje poslanstvo udejanja preko vsakoletnega izvajanja Dneva kakovosti in inovativnosti,  brezplačnih posvetov, forumov dobrih praks, seminarjev, predavanj, razpisa natečaja za priznanja s področja kakovosti in inovativnosti. Pristop in način dela te sekcije je postal model za oblikovanje novih sekcij v okviru Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. 

Med dobitniki nagrad je tudi naš rojak dr. Janez Gabrijelčič.

Na prireditvi, z naslovom "Kakovost včeraj, danes, jutri", je bil prisoten tudi predsednik RS dr. Danilo Türk (častni pokrovitelj konference), poleg njega pa bodo na dvodnevni konferenci nastopili še številni priznani domači in tuji strokovnjaki.

Utemeljitev za podelitev priznanja naši sekciji. 

Nazaj