Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Sekcija seniorjev na obisku v Adrii Mobil, d. o. o. Novo mesto

Sekcija seniorjev na obisku v Adrii Mobil, d. o. o. Novo mesto

23.5.2013 - Člani Sekcije seniorjev pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine so skupaj z direktorjem zbornice, gospodom Tomažem Kordišem, v petek, 17. maja 2013, obiskali podjetje Adria Mobil, d. o. o. Novo mesto.
Več …

TVOJA EUROPA: Pregled finančnih instrumentov EU

17.5.2013 - Na portalu Evropske komisije Tvoja Europa lahko dostopate do podatkov in napotkov o pridobivanju sredstev Evropske unije po posameznih državah. Namenjen je malim in srednje velikim podjetjem, ponuja pa zlasti podatke o bankah in skladih tveganega kapitala, ki zagotavljajo finančno podporo EU. Gre za programe, kot so program za konkurenčnost in inovacije (CIP), mikrofinančni instrument Progress, posojila Evropske investicijske...
Več …

Obvestilo za javnost ZRSZ

Tretji mesec zapored nekoliko manjša brezposelnost

Tretji mesec zapored nekoliko manjša brezposelnost

8.5.2013 - Iz Zavoda za zaposlovanje RS sporočajo, da je bilo ob koncu aprila pri njih prijavljenih 121.332 brezposelnih oseb, 1.298 oseb oziroma 1,1 % manj kot marca. V primerjavi z marcem se je brezposelnost zmanjšala v vseh območnih službah Zavoda, razen v Območni službi Trbovlje.
Več …

Vabilo GZS

Bolonjska reforma in zaposljivost – sinergija akademskega in delodajalskega prostora

23.4.2013 - Karierni centri Univerze v Ljubljani, Gospodarska zbornica Slovenija in Slovenska kadrovska zveza vabijo na posvet   ZAPOSLJIVOST – SINERGIJA AKADEMSKEGA IN DELODAJALSKEGA PROSTORA   Dogodek bo potekal v torek 7. 5. 2013 od 12.00 do 17.40 v prostorih GZS (dvorana A). Na posvetu, namenjenem kadrovikom, bo govora o ključnih vprašanjih, ki danes zadevajo tako delodajalski kot akademski prostor:...
Več …

Vabilo

Odprtje Pustolovskega parka Otočec

Odprtje Pustolovskega parka Otočec

18.4.2013 - Dolenjska bo z 19. aprilom bogatejša za pustolovski park, in sicer na idiličnem območju Otočca. Pustolovski park Otočec bo krepil, zabaval in bogatil zdravje prebivalcev in ostalih obiskovalcev Dolenjske, saj ponuja dejavno sprostitev v naravi.
Več …

1 11 12 13 14 15 16 17 21