Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Napovedujemo 5. posvet Sekcije za okolje in energijo

Učinkovito upravljanje z vodo

Učinkovito upravljanje z vodo

27.3.2013 - Voda je vir življenja. Brez nje ne bi bilo nas ali našega planeta. Približno 70 % zemljine površine pokriva voda. Približno enak odstotek vode sestavlja tudi človeško telo. Voda pa ni le neposreden vir preživetja, ampak je močno povezana tudi z našim načinom življenja in bivanja na tem planetu.  Pomeni tudi obnovljiv vir energije, saj neprestano kroži v naravi.
Več …

Obvestilo Sekcije za informatiko

Nova pravila glede uporabe piškotkov na spletnih straneh

Nova pravila glede uporabe piškotkov na spletnih straneh

25.3.2013 - Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ki je začel veljati sredi januarja 2013, prinaša nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.
Več …

Zbiranje prijav za udeležbo v programu Izobraževanja za mednarodno poslovanje - ITM 2013

22.3.2013 - JAPTI vabi mlajše zaposlene v izvoznih oddelkih slovenskih malih in srednje velikih podjetij k udeležbi v programu ITM 2013.
Več …

Nacionalni izbor najboljših zaposlovalcev ZLATA NIT

Znani so najboljši zaposlovalci leta

Znani so najboljši zaposlovalci leta

21.3.2013 - Ljubljana – Na današnji slavnostni prireditvi je Dnevnik, d. d., v okviru medijsko-raziskovalnega projekta in nacionalnega izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit 2012 razglasil najboljše zaposlovalce leta.
Več …

Izzivi mobilnega poslovanja

6. posvet dolenjskih in belokranjskih informatikov

6. posvet dolenjskih in belokranjskih informatikov

14.3.2013 - Na današnjem 6. posvetu dolenjskih in belokranjskih informatikov, ki je potekal na Otočcu v organizaciji Sekcije za informatiko GZDBK in Fakultete za informacijske študije v Novem mestu, je priložnost za pridobitev novih znanj, osvežitve aktualnih vsebin ter druženje s stanovskimi kolegi izkoristilo 60 udeležencev. Glavna tema posveta je bilo mobilno poslovanje in izzivi, ki jih prinaša.
Več …

1 13 14 15 16 17 18 19 21