Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Javni razpis za krepitev razvojnih oddelkov v podjetjih 2013

Javni razpis za krepitev razvojnih oddelkov v podjetjih 2013

16.9.2013 - Namen javnega razpisa je krepitev razvojne funkcije v podjetjih z zaposlovanjem in usposabljanjem raziskovalcev in razvojnikov v interdisciplinarnih razvojno-raziskovalnih skupinah (RR-skupine) in s tem podpora podjetjem pri krepitvi njihovih razvojnih ter inovacijskih sposobnosti.
Več …

Iskrene čestitke našemu članu!

Gazela dolenjsko-posavske regije je L-Tek Elektronika

Gazele Hubert Kosler, Aleja Repinc, Rado Luzar, Lana Klemenčič, Igor Jarc, Luka Picelj (Foto: Tomaž Skale)

13.9.2013 - Dnevnik, družba medijskih vsebin, d. d., je v četrtek, 12. 9. v Dolenjskih Toplicah razglasila dolenjsko-posavsko gazelo 2013. Najhitreje rastoče podjetje v regiji in drugi finalist izbora za naziv zlata gazela 2013 je podjetje L-Tek Elektronika ( Več o podjetju ), ki je preteklo leto končalo s 5,2 milijona evrov prihodkov, ki jih je ustvarilo s 60 zaposlenimi.
Več …

Sekcija računovodskih servisov (SRS)

5. računovodski posvet SRS

12.9.2013 - Na torkovem 5. računovodskem posvetu SRS, ki je potekal v Dolenjskih Toplicah, je 35 udeležencev izkoristilo priložnost za pridobitev novih znanj, osvežitve aktualnih vsebin ter druženje s stanovskimi kolegi. Posvet je organizirala Sekcija računovodskih servisov (SRS). Tema letošnjega posveta pa je bila kako računovodski servis vpliva na poslovanje podjetja.
Več …

Dan inovativnosti 2013

Dan inovativnosti 2013

11.9.2013 - Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni je najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij. Na letošnjem Dnevu inovativnosti bomo podelili že 11. nacionalna priznanja za najboljše inovacije. Dan inovativnosti bo 17. septembra 2013 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.   V finalnem izboru so sodelovala tudi najbolje uvrščena podjetja iz naše regije:  ADRIA MOBIL, d. o. o.
Več …

Vabilo na posvet

Čas za posvetovalno in odprto podjetniško kulturo

Čas za posvetovalno in odprto podjetniško kulturo

11.9.2013 - SPIRIT Slovenija, javna agencija s finančno podporo MGRT v okviru MOS 2013 organizira posvet na temo: “Čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo”. Dogodek se bo odvijal v sklopu 46. MOS v Celju in bo potekal v Modri dvorani od 10h do 13h. Zakaj je čas za odprto in sodelovalno podjetniško kulturo? Ključna trenda, ki vplivata na spremembo življenja in dela pri nas in v tujini sta naraščanje samozaposlenosti in...
Več …

1 6 7 8 9 10 11 12 21