Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekcija za informatiko

Obisk podjetja TEM Čatež

Obisk podjetja TEM Čatež

26.10.2023

GZDBK organizira številne forume, oglede in izmenjave dobrih poslovnih praks podjetij, podjetnikov in ostalih delovnih organizacij. Izvršni odbori vsake posamezne strokovne sekcije pri regijski zbornici oblikujejo lasten letni program delovanja sekcije in v sklopu tega programa vsaka strokovna sekcija skrbi tudi za izmenjavo dobrih poslovnih praks z obiski le-teh. Tokrat si je Sekcija za informatiko (SI) zastavila obisk podjetja TEM Čatež, d. o. o.

Podjetje svojim uporabnikom že pol stoletja zagotavlja pozitivno ter enostavno izkušnjo, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov, širokim izborom barv in materialov, zadovoljijo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora. Pri svojem delovanju jih vodijo temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje. Partnerjem zagotavljajo pozitivno in enostavno izkušnjo s podjetjem in njihovimi izdelki. Vsem vključenim v vsakdanje delovne procese zagotavljajo odprt in transparenten partnerski odnos, saj si prizadevajo svojim uporabnikom ponuditi dobro uporabniško izkušnjo.

V podjetju je gostitelj, predsednik Sekcije za informatiko Andrej Železnik, predstavil podjetje, obvladovanje ter razvoj učinkovitosti avtomatizacije, digitalizacije, robotizacije in IT varnosti v podjetju. V nadaljevanju so se prisotni seznanili z inovacijskim ekosistemom in mreženjem, kar spodbujamo pri GZDBK med ostalim tudi skozi projekt SRC-EDIH. Nato je sledil tudi ogled proizvodnje.

Gostovanje se je zaključilo z izmenjavo mnenj, spoznanj in izkušenj ob pogostitvi.

Vabljeni k ogledu foto-utrinkov tega srečanja.

****

Članstvo v Sekciji za informatiko (SI) je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji SI >

 

Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.

 

EN

 

Nazaj