Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Seja Izvršnega Odbora Sekcije za Okolje in Energijo pri GZDBK

Seja Izvršnega Odbora Sekcije za Okolje in Energijo pri GZDBK

19.12.2023

Med 13.30 in 15.30 uro je v sejni sobi Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) na naslovu Novi trg 11, Novo mesto, potekala zaključna delovna seja Izvršnega Odbora Sekcije za Okolje in Energijo (IO SOE). Dogodek predstavlja pomembno opravilo pri načrtovanju in usmerjanju aktivnosti strokovne sekcije, njenih ključna vprašanj in nalog za prihajajoče leto. Skrbno preučevanje preteklih dejavnosti sekcije omogoča dosledno sledenje postavljenim ciljem in njihovo učinkovito uresničevanje.

Sejo je vodil predsednik sekcije, Slavko Zupančič iz podjetja Krka, d. d., Novo mesto, po dnevnem redu; Pregled in potrditev zapisnika zadnje seje, oblikovanje programa delovanja sekcije v 2024, določitev datuma ter lokacije 1. seje IO SOE v 2024 in letnega zbora in ostale dejavnosti sekcije (razprava o dodatnih aktualnih zadevah, ki so jih člani obravnavali na seji).

Seja IO SOE je delovno telo strokovne Sekcije za Okolje in Energijo pri GZDBK, ki deluje v okviru projektov, usmerjenih v trajnostni razvoj na področju okolja ter energetike. Ob tem je posebej izpostavljen tudi projekt SRC-EDIH, ki bo obravnavan v sklopu seje. Sekcija za Okolje in Energijo (ena izmed šestih strokovnih sekcij) deluje v okviru GZDBK in vključuje izvršni odbor, predsednika sekcije, letni zbor članov, letni strokovni dan, forume uspešnih poslovnih praks in različne dogodke ter dejavnosti prilagojene potrebam sekcije. Članstvo v sekciji je brezplačno za zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo mag. Nina Šab, skrbnica strokovnih sekcij GZDBK, ki jo lahko kontaktirate na telefonski številki 07 33 22 185 ali preko elektronske pošte nina.sab@gzdbk.si.

Dogodek je potekal v sklopu projekta SRC-EDIH.

EN

Nazaj