Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekcija za kakovost obiskala TPV AUTOMOTIVE

Sekcija za kakovost obiskala TPV AUTOMOTIVE

18.4.2024

V podjetju TPV AUTOMOTIVE je 18. aprila 2024 potekalo prvo srečanje Sekcije za kakovost (SK), ki deluje kot ena od šestih strokovnih sekcij pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine (GZDBK). Srečanje je bilo razdeljeno na dva dela. Najprej je izvršni odbor sekcije imel delovno sejo. Nato pa je ob 13. uri sledil zbor sekcije, kjer je predsednik SK, Igor Cesar iz podjetja Revoz, d. d., podal pregled dela sekcije v preteklem obdobju ter predstavil načrte za prihodnost. Mag. Nina Šab, skrbnica strokovnih sekcij GZDBK, pa je prisotne seznanila z aktualnimi vsebinami pri projektu SRC-EDIH, ter jih spodbudila k uporabi storitev in izobraževanj, ki jih projekt ponuja.

Nadaljevanje srečanja smo posvetili poslovni praksi podjetja TPV AUTOMOTIVE s poudarkom na kakovosti. Prisotni so imeli priložnost spoznati delovanje podjetja TPV AUTOMOTIVE in skupine TPV ter se podrobneje seznaniti z njihovim ravnanjem zagotavljanja kakovosti. Sledil je voden ogled proizvodnje, kjer so prisotni lahko videli del poslovnih procesov, kako se izvajajo tudi v praksi.

Srečanje je zaključeno s prijetnim druženjem in mreženjem prisotnih, ki so si izmenjali mnenja, izkušnje ter navezali nove stike. Tovrstna srečanja so ključnega pomena za krepitev sodelovanja in dvig ravni kakovosti v poslovnem okolju naše regije.

 

Srečanje je potekalo v sklopu projekta SRC-EDIH.

EN

Nazaj