Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Povezovanje

Fotoutrinki z zaposlitvenega sejma MOJE DELO 2011

Zaposlitveni sejem MOJE DELO 2011-GZDBK

25.11.2011 - Letos smo že tretje leto zapored združili moči in nastopili skupaj kot regija na dvodnevnem zaposlitvenem sejmu MOJE DELO 2011. Pod okriljem GZDBK se je predstavilo šest podjetij, članov zbornice: Adria Mobil, Krka, Mikrografija, Revoz, TPV in Zavarovalnica Tilia. Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergična in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Nekaj utrinkov s sejma je na voljo v fotogaleriji.
Več …

Projekt POT

Predavanje Eksperimenti v naravoslovju

25.11.2011 - GZDBK v okviru projekta Pomagajmo odkrivati talente (POT) in v sodelovanju s ŠC Novo mesto, Srednjo elektro šolo in tehniško gimnazijo, Klubom nadarjenih dijakov ter društvom Dolenjska akademska pobuda (DAP) organizira predavanje prof. dr. Ivana Lebana z naslovom Eksperimenti v naravoslovju, ki bo v četrtek, 1. decembra 2011, ob 16. uri v veliki predavalnici (251) ŠC Novo mesto. Predavatelj bo »v živo« predstavil in prikazal svoj izbor zanimivih eksperimentov iz naravoslovja. S tovrstnimi dogodki želimo spodbujati mlade, da se izobražujejo za tiste poklice, ki imajo potencial za prihodnost. Tokrat bo posebna pozornost namenjena področju kemije, saj je letošnje leto Mednarodno leto kemije.
Več …

Aktualni razpisi

Financiranje tehnološko-razvojnih projektov 2011-2013

22.11.2011 - Kreditna linija »Financiranje tehnološko-razvojnih projektov 2011-2013« je pomembna novost v ponudbi SID banke, saj bodo imeli ti krediti SID banke zaradi nizke obrestne mere status državne pomoči. Obrestna mera bo namreč nižja od referenčne obrestne mere, ki jo kot kriterij za državno pomoč določa Evropska komisija. Financiranje bo SID banka izvajala neposredno.
Več …

Povezovanje

Tudi letos pod okriljem GZDBK na zaposlitveni sejem Moje delo

22.11.2011 - Decembra lani smo na zaposlitvenem sejmu Moje delo 2010 že drugič združili moči in nastopili skupaj kot regija. Sedem podjetij se je odločilo in se na sejmu predstavilo pod okriljem GZDBK. Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergična in inovativna izkušnja vseh udeleženih, zato sejemski nastop pod okriljem GZDBK omogočamo tudi letos. Vabimo vas, da nas na sejmu obiščete tudi vi!
Več …

Sekcija za kakovost in inovativnost

14. dan kakovosti in inovativnosti

Dan SKI 2010

22.11.2011 - Pod okriljem GZDBK Sekcija za kakovost in inovativnost pripravlja že štirinajsti dan sekcije, ki bo 23. novembra 2011, ob 9. uri, v Hotelu Šport na Otočcu. Naslovna tema letošnjega posveta je Obvladovanje tveganj v organizaciji. Sponzor posveta: TPV, d. d.
Več …

1 2 3 4 5 14